Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2010. október 25., hétfő

Acer Aspire 5742 és 4738 notebook sorozat

Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Acer Aspire 5742 és 4738 notebook sorozat

Acer Aspire 5742 és 4738 notebook sorozatA tökéletes eszköz a mindennapi számítógép használathoz


2010.10.25   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


2010-10-21

Ha egy olyan mindennapi számítógépes társat keres, mely nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, elegáns stílusa van és jelentős teljesítményre képes, akkor az új Acer Aspire 5742 és 4738 a tökéletes megoldás. Ezen felül ezek a modellek kiválóan ötvözik a teljesítményt az egyszerű használhatósággal és egy funkcionális külsővel, ami az otthonának még nagyobb kényelmet ad. 


Acer Aspire 5742 árlistánkban
Acer Aspire 4738 árlistánkban
Acer Notebook Árlista
Acer termékek, árlistaAz új Aspire számítógépek két méretben kaphatóak, 39,5 cm (15,6”) és 35,5 cm (14”) formátumban, és a legjobb Intel® processzorokkal vannak felszerelve, melyek a maximális számítási erőt képesek nyújtani, ha a terhelés ezt követeli, hogy az élmény mindig sima legyen, akár játékról, többfeladatú munkavégzésről vagy szórakozásról van szó. Az új Core™ i5 és i3 processzorok a szenzációs teljesítményt energia-hatékonysággal és felgyorsított teljesítménnyel kombinálják, amikor a munkaterhelés ezt megköveteli és képes csökkenteni az inaktív magok áramfogyasztását is. Ezért képesek ezek a notebookok gyorsabban lekezelni a legnehezebb feladatokat is, és gyorsabb többfeladatú munkavégzéssel többet elvégezni, kevesebb idő alatt.

Az erős processzorokkal, a hatalmas merevlemezekkel, a szélesképernyős HD kijelzőkkel és a HDMI csatlakozási képességgel az új Aspire számítógépek rendelkeznek mindennel, ami ahhoz szükséges, hogy kiválóan teljesítsenek, és rájuk essen a választás, ha mindennapi számítástechnikára van igény; ezekkel az eszközökkel Ön gyorsan és hatékonyan lesz képes dolgozni, csakúgy, mint élvezni a játékokat és filmeket, amikor pihenni szeretne.

A CineCrystal™ panel, 16:9-es méretaránnyal és HD felbontással 35,5 cm (14”) és 39,5 cm (15,6”) formátumokban kapható és éles, színes látványt jelenítenek meg nagyszerű képalkotással, hogy a szórakozás és a multimédia csúcs-minőségű legyen. A beépített DVD az Ön jegye a hordozható házimoziba, ahol kedvenc videóit és filmjeit nézheti meg. Ezen felül egy HDMI™ csatlakozó garantál nagyfelbontású látványt számos periférián, hihetetlen szórakozást és élvezetet kínálva, ha a legújabb HD játékokra kerül a sor, melyek látványi világa páratlan minőségben jelenik meg. 

A gondosan kiválogatott anyagok és mintázatok stílust és funkcionalitást sugároznak. Az eredmény egy kellemes küllemű notebook sorozat, sima lekerekített élekkel és áramvonalas profillal, az egyedülálló hálós mintázat védelmében, mely segítségével elkerülhetőek a bosszantó karcolások. Ugyanakkor ezeken a notebookokon megakad az ember szeme stílusukat látva. Három színben kaphatóak: fekete, barna és piros

A fedél alatt található a különösen érzékeny Acer FineTip billentyűzet, mely nagyobb gombjaival kényelmesebbé teszi a gépelést. Egy másik fontos jellemzője a multi-gesture érintőmező, mely segítségével Ön görgethet, forgathat, nagyíthat és megfordíthat képeket, fájlokat és weboldalakat.

Memória tekintetében ezek az új notebookok akár 8 GB DDR3 memóriát is kínálnak, hogy a rendszer válaszidők ultra-gyorsan érkezzenek és a többfeladatú munkavégzés is simán menjen. Egy nagy kapacitású merevlemez biztosít bőséges helyet az Ön növekvő digitális archívuma számára, míg egy 2-in-1 kártyaolvasó teszi a multimédia fájlok megosztását egyszerűvé és az adatátvitelt rendkívül gyorssá. 

A teljes csatlakozási készséget a legfejlettebb vezetékes és vezetéknélküli technológiák biztosítják: Wi-Fi CERTIFIED® hálózati csatlakozás, Gigabit LAN és opcionális Bluetooth®. Továbbá ha szemtől szembeni csevegésre vágyik barátaival, vagy videó konferenciát kell szerveznie üzleti partnereivel, arra való az 1,3 MP felbontású Acer Crystal Eye webkamera és a beépített mikrofon.
acer.hu


Acer Aspire 5742 árlistánkban
Acer Aspire 4738 árlistánkban
Acer Notebook Árlista
Acer termékek, árlista


Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebook laptop netbook kiegészítő bolt

Megjegyzés küldése