Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2010. október 25., hétfő

Az ASUS és az Intel kibővített WePC közösséget hoz létre

Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Az ASUS és az Intel kibővített WePC közösséget hoz létre

Az ASUS és az Intel kibővített WePC közösséget hoz létremeghatározhatja a jövőbeni fejlesztések útját


2010.11.26 Intel processzor, alaplap, Klick Computer Kft. WebÁruház Asus notebook, laptop, netbook, kijelzők, videókártyák, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


WePc

Az ASUS és az Intel elindította az új és kibővített WePC.com online közösséget
A „technológiai játszótér” lehetővé teszi, hogy a felhasználók másokkal kapcsolatba lépve és együttműködve segítsenek megadni a jövőbeni termékfejlesztések irányát


Asus termékek, WebÁruház
Intel termékek, WebÁruházEgy új és kibővített WePC közösségi felület indult útnak a mai napon, melyhez bárki csatlakozhat, akinek szenvedélye a technológia és főképp az Intel Inside alapú ASUS termékek. Az új közösségi lap célja, hogy az innovációt és a technológiát összekapcsolja a felhasználói igényekkel. A WePC.com számos lehetőséget biztosít arra, hogy a rajongók bemutassák ötleteiket, kapcsolatba lépjenek a közösség tagjaival és a világ két vezető technológiai márkájának fejlesztéseit ösztönözzék.
A WePC.com egyike az első kiszervezési közösségeknek és tagjait arra bátorítja, hogy vállaljanak maghatározó szerepet a PC-k technológia tervezési folyamatában, mint például az intuitív érintőképernyős kezelőfelületek és a gyerekbarát netbookok esetében. Az elmúlt évben a CeBIT során az ASUS az iparág első két képernyős netbook koncepcióját is bemutatta, mely intuitív vezérlést tesz lehetővé. Továbbá a közösség támogatta a jövőbeni tablet eszközök fejlesztését is.

„Első kézből tapasztaltuk a felhasználóink kreativitásának erejét, mely segített minket, hogy a szükségleteiket kielégítő forradalmi termékeket alkossunk.” – nyilatkozta Christine Yang a WePC közösség igazgatója – „A kibővített közösségi platform egyfajta „technológiai játszótérként” lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy beszélgetéseket kezdeményezzenek, ötleteket mutassanak be széleskörű technológiai szegmensekben. Itt velünk és egymással is lebilincselő módon léphetnek kapcsolatba.”
A közösség különböző szekciókra van osztva, melyek az egyes felhasználói érdeklődési körökhöz lett igazítva, például azoknak, akik a kifogástalan hangminőséget részesítik előnyben a csúcskategóriás otthoni szórakozásra tervezett számítógépekben. Egy másik szekció a többfeladatos rendszerek és „korai kipróbálók” számára lett kialakítva, akiket a lapos, tábla gépek fejlődése érdekel. A harmadik terület azoknak a szülőknek lett kialakítva akik szeretnék megosztani, hogyan épült be a technológia a gyerekeik és a családjuk életébe.

„Mi valóban hisszük, hogy a felhasználóinkkal való aktív párbeszéd segít minket az ASUS-szal együttműködve a legjobb minőségű termékek elkészítésében” – nyilatkozta Katie Wallace az Intel Partner Marketing Group kampány igazgatója – „Ami a legnagyobb rajongóinknak fontos az, nekünk is fontos, ezért kibővítettük a közösséget, hogy többet nyújtsunk abból, amit szeretnének. Ez nem más, mint egy szókimondó hely, ahol megoszthatják ötleteiket a jelenlegi termékekről, kapcsolatba léphetnek más, ugyanúgy a technika iránt lelkesedőkkel és hangot adhatnak véleményüknek az újdonságokról,új termékekről.”
Az új közösség kihívások, versenyek és egyéb lehetőségek formájában teszi még élvezetesebbé a részvételt. Továbbá a rajongók csatlakozhatnak a beszélgetésekhez a Facebook-kon keresztül is, mivel a WePC Facebook lapja kapcsolódó szolgáltatásokkal és funkcióival kiegészíti a WePC közösségi rendszert.

Ezen felül azok a WePC tagok, aki még aktívabban szeretnének részt venni, jelentkezhetnek egy exkluzív csoportba, mely a közösség növekedésével fontos szerepet fog betölteni és olyan különleges lehetőségeket is kapnak. Például közvetlen lehetőségük nyílik az ASUS és az Intel egyedi termék teszteléseiben és exkluzív eseményein is részt vehetnek..
A WePC közösségi rendszer a PC hardvertervezés vezető gyártója az ASUS és szilícium alapú fejlesztések vezetője az Intel közti együttműködés eredményeképp született meg 2008-ban.
asus.hu


Asus termékek, WebÁruház
Intel termékek, WebÁruház


Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebook laptop netbook kiegészítő bolt

Megjegyzés küldése