Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2010. november 26., péntek

Az Asus U31 és Asus U41 laptopok

Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Az Asus U31 és Asus U41 laptopok

Az Asus U31 és Asus U41 laptopokAz ASUS új U sorozatú notebookjai az ultra vékony design és a csúcsteljesítmény tökéletes kombinációját nyújtják


2010.11.26   Asus notebook, laptop, netbook, kijelzők, videókártyák, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


Asus U41 U31

Az ASUS a mai napon bejelentette a díjnyertes U sorozatának legújabb U31 és U41 típusjelzésű modelljeit. Az előző modellek által kijelölt utat követve az új U31 és U41 típusok a legújabb Intel® Core™ i5/i3 processzorokkal vannak felszerelve, mégis könnyűek és stílusosak maradtak.
A Super Hybrid Engine technológiával, mely akár 15 %-kal növeli a teljesítményt, valamint DirectX©11 támogatással rendelkező NVIDIA® grafikus rendszerrel együtt a gépeket kevesebb, mint egy hüvelyk vastagra tervezték a maximális hordozhatóság, kompromisszummentes teljesítmény és a legjobb számítástechnikai élmény érdekében.


Asus termékek WebÁruházunkban
Asus U41 WebÁruházunkban
Asus U31 WebÁruházunkban

Maximális teljesítmény

Az Intel® Core™ i5 vagy i3 processzoraira épülő U31 és U41 notebookok teljesítményét az ASUS Super Hybrid Engine (SHE) technológia tovább növeli. Az extra erő mindössze egy kattintással elérhető a notebookot Extra Performance Boost módba kapcsolva, mely automatikusan tuningolja a CPU-t akár 15 %-os* teljesítménynövekedést biztosítva. A grafikus teljesítményről DirectX© 11 támogatással rendelkező NVIDIA® GeForce® GPU gondoskodik, amely még teljesebb multimédiás élményt tesz lehetővé.

Megnövelt akkumulátoros üzemidő

Napjaink rohanó munka és életstílusában nélkülözhetetlen egy olyan notebook, mely képes lépést tartani a professzionális városi felhasználók igényeivel. Ezt szem előtt tartva az U31 és U41 típusok két rendkívül hatékony energiafogyasztás optimalizáló rendszerrel rendelkeznek, melyek együttesen segítik az akkumulátoros üzemidőt 10 óránál* is többre nyújtani. Amikor kevésbé megterhelő feladatot végzünk a Super Hybrid Engine intelligens módon csökkenti a notebook energiafogyasztását, míg az NVIDIA® Optimus™ technológia az aktuálisan megjelenített grafika függvényében automatikusan vált a dedikált GT425M/GT415M grafikus kártya és az integrált GPU közt, mellyel biztosítja az akkumulátor optimális kihasználását.

Ultravékony design

Asus U41 U31

Az U31 és U41 sorozatú elegáns notebookok a teljesítmény feláldozása nélkül is pehelykönnyűek és kevesebb, mint egy hüvelyk vastagok a maximális hordozhatóság érdekében. A szemet gyönyörködtető szálcsiszolt alumínium LCD fedéllel és modelltől függően fekete vagy ezüstszínű borítással az U31 és U41 modellek elég masszívak, hogy elviseljék az irodába történő mindennapos utazás megpróbáltatásait, ám az egyszerű szállítás érdekében könnyedén elférnek egy táskában vagy aktatáskában is.

*A termékek teljesítménye és az akkumulátoros üzemidő a használattól és modelltől függően eltérő lehet
asus.hu


Asus termékek WebÁruházunkban
Asus U41 WebÁruházunkban
Asus U31 WebÁruházunkban


Vásároljon webáruházunkban! Informatikai rendszerek Önnek!

Számítástechnika bolt és szerviz Miskolcon és a neten.

Számítástechnika, számítógép ( PC ) Web-Bolt : Laptop Bolt - Klick Computer
Megjegyzés küldése