Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2010. november 5., péntek

Karácsonyi ajándék ötletek, karácsonyi akcióval - 2010

Klick Computer Kft.  »  Gyártói akciók  »  Karácsonyi ajándék ötletek, karácsonyi akcióval

Karácsonyi ajándék ötletek, karácsonyi akcióval - 2010Notebook ( laptop ) és kisebb hasznos számítástechnikai karácsonyi ajándékok


Karácsonyi ajándék ötletek, karácsonyi akcióval : notebook ( laptop ) a hasznos ötlet karácsonyi ajándéknak

Számítástechnikai eszköz mint karácsonyi ajándék? Természetesen!
Hasznos és még díszítheti a lakását is!


Notebook ( laptop ), tablet pc, netbook, fényképezőgép, okostelefon, hangrendszerek, notebook táska

Notebook (laptop) ajánlataink

Ha szórakozásról van szó, a notebookok (laptopok) lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy videókat hozzanak létre és szerkesszenek, és online megosztásra alkalmas formába hozzák őket. És mivel a laptopok optikai CD-, DVD- vagy Blu-ray Disc-meghajtóval rendelkezhetnek, lemezen lévő filmeket is lehet nézni rajtuk mobil használat közben. Akik 3D-s számítógépes játékokat szeretnének játszani, azoknak a laptop biztosítja a szükséges többletteljesítményt a többszálú alkalmazások futtatásához.
Karácsonyi ajándék ötlet: Akciós Notebook (Laptop) Akciós Notebook

   

Netbook ajánlataink

Egy könnyen hordozható netbookkal folyamatosan kapcsolatban lehetünk barátainkkal és családtagjainkkal e-maileken, azonnali üzeneteken és a közösségi oldalakon keresztül. A 7-10,2"-os kisméretű képernyővel rendelkező, optikai CD-, DVD- vagy Blu-ray Disc*- meghajtót nem tartalmazó netbookok kisebbek, mint a laptopok. Egy netbook valójában elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magával vigye.

ACER Aspire One Happy 10.1" LU.SEE0D.034

Karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi akció: ACER Aspire One Happy 10.1" LU.SEE0D.034 Csúsztassa az Aspire One Happy-t hátizsákjába vagy kézitáskájába és szinte észre sem fogja venni, hogy ott van. Csupán 24 mm vastag és pehelysúlya csak nagyjából 1kg, ugyanakkor egy nagyszerű 28 cm (10,1”) WSVGA nagy fényerejű kijelzővel van felszerelve, 16:9 méretaránnyal, kényelmes billentyűzettel a könnyű gépelés kedvéért és széles multi-gesture érintőmezővel. Az Aspire One Happy egyszerűen nem más, mint egy tökéletes eszköz, mellyel Ön színekkel töltheti meg saját világát, bármerre is jár.

További információk, akciós ár

Dell Inspiron Mini 10 Black netbook

Karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi akció: Dell Inspiron Mini 10 Black netbook Az idő a legfontosabb, és mostantól annyi ideje lesz, amennyit csak szeretne. Az újonnan tervezett Inspiron Mini 10 több mint 9,5 óra akkumulátor-üzemidőt kínál a mozgalmas mindennapokra. Még tökéletesebb megjelenítés az opcionális nagy felbontású, szélesvásznú kijelzővel. Élvezze kivételes minőségben a HD videókat a mobil szélessávval. Élő tévéközvetítések vétele az opcionális digitális TV-tunerrel. A kirándulásokon az opcionális, helyalapú GPS lesz a segítségére. Élvezze CD és DVD lemezeit az opcionális külső optikai meghajtó használatával.

További információk, akciós ár

 
 

Monitor ajánlataink

A régebbi monitoroknál probléma lehet a sugárzás egészségkárosító hatása, ideje lecserélni!
Ajándékozzon új LCD monitort a filmek megfelelő minőségű lejátszásához, jól látható méretben történő megjelenítéshez. A LED háttér-világítású monitorok különösen környezet kímélőek minimális fogyasztásuknak köszönhetően.

Acer Ferrari TFT LCD monitor 22" F22

Karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi akció: Acer Ferrari TFT LCD monitor 22" F22 Acer Ferrari F22 22"-os TFT LCD monitor a kiváló formatervezés eredményeként született, melyet a Ferrari autók ihlettek. 16:10-es méretaránnyal, 20000:1 dinamikus kontrasztaránnyal és 2 ms-es válaszidejével kíválóan alkalmas gyors mozgások megjelnítésre, így biztosan nem marad le semmíről.
NNem csak Ferrari rajongóknak!

További információk, akciós ár

Samsung E1920N 18.5" LCD monitor

Karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi akció: Samsung E1920N 18.5" LCD monitor Lássuk a részleteket!
Mert az apróságok jelentik a nagy különbséget. Éppen ezért képes a Samsung ultra-high 50.000:1 dinamikus kontrasztarány automatikus háttérvilágítás-szabályozással még mélyebb, még érzékletesebb mély tónusokat, és még ragyogóbb, még megkapóbb világos tónusokat megjeleníteni. Élvezze ön is a valósághű képek élénk, telt színeit és gyönyörű, természetes gazdagságát. Merüljön el olyan részletekben, amiket a hagyományos monitorok képtelenek megjeleníteni.

További információk, akciós ár

 
 

Fényképezőgép ajánlataink

Vegyen digitális fényképezőgépet Ön is!
A technika vívmányainak köszönhetően azonnal visszanézhetik együtt a családi eseményeken, kirándulásokon megörökített kellemes, érdekes, vicces képeket! Vegyenek digitális fényképezőgépet gyermeküknek! Amennyiben gyermekünkben csak kis mértékben is felfedezhető a kreatív alkotó hajlam, valószínűleg érdemes venni neki egy klassz digitális fényképezőgépet. A mai világban a fotográfiának nagyobb szerepe van, mint korábban bármikor.

Fuji FINEPIX S2500HD digitális fényképezőgép 12MP

Karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi akció: Fuji FINEPIX S2500HD digitális fényképezőgép 12MP Fujifilm FinePix S2500HD erőteljes zoom, HD mozgókép HDMI csatlakozási lehetőséggel.
A kamera maximális felbontása 12 millió pixel, ami 4000 x 3000-es felbontásnak felel meg.
Az S2500HD kamerában egy 18x optikai zoom dolgozik. A zoom értéke 28 - 504 milliméterig terjed. Az életlen felvételek elkerülésének érdekében a készülékben egy érzékelő eltolásos stabilizátor található.

További információk, akciós ár

NIKON Coolpix S70 digitális fényképezőgép HD bordó 12MP

Karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi akció: NIKON Coolpix S70 digitális fényképezőgép HD bordó 12MP Stílusos, 12,1 megapixeles, többérintéses képernyővel rendelkező fényképezőgép kiváló minőségű, 8,89 cm-es Clear Color OLED-monitorral, nagy felbontású videó készítésére alkalmas funkcióval, és egy sor automatikus szolgáltatással, amelyek használatával egyszerűen készíthet gyönyörű képeket.
Rendkívül egyszerűen használható, a működtetése egyszerre gyors és értelemszerű: ha egyszerűen megérinti a portréalanyt a monitoron, máris fényképet készíthet róla, a többérintéses technológia jóvoltából pedig két ujjal lapozhat a készített képek között.
A rendkívül nagyméretű és elképesztően tiszta, 8,89 centiméteres OLED-monitor mind a felvételkészítést, mind a visszajátszást javítja, az ultravékony váz pedig remek hordozhatóságot kínál. COOLPIX S70 - fedezze fel az érintőképernyős fényképezés varázsát!

További információk, akciós ár

   

Hangrendszer ajánlataink

 

Logitech X-530 5.1 / 70 W RMS

Karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi akció: Logitech X-530 5.1 / 70 W RMS Csatlakoztassa a Logitech X-530 hangrendszert számítógépéhez, hordozható lejátszójához, DVD-lejátszójához vagy akár PlayStation® vagy Xbox® játékkonzoljához, és merüljön el a játékok, filmek és zenék által nyújtott tiszta, éles, egységes hangzásban. A rendszer modern mélynyomója saját paramétereinek automatikus, dinamikus beállításával biztosítja a torzításmentes basszust. Az öt, falra szerelhető magashangsugárzó a Logitech szabadalmaztatott FDD2™ technológiájával készült, amely kiküszöböli a hagyományos kétutas kialakítással járó egyenetlen hangvisszaadást.

További információk, akciós ár

   
 

eBook reader ajánlataink

 

Prestigio Libretto 6 e-Book Reader

Karácsonyi ajándék ötlet, karácsonyi akció: Prestigio Libretto 6 e-Book Reader Prestigio Libretto az eBook olvasók legújabb sorozata, a leginnovatívabb készülék. Egy egész könyvtár a zsebében elfér - emellett szórakozás vagy információ szerzés céljából bárhol csatlakozhat az inetnetre. Olvassa el a legújabb könyveket, és hallgassa kedvenc zenéit egy időben. Fejlett energiagazdálkodás, extra hosszú akkumulátor élettartam. A strandon, vagy az ágyban, egy könnyű és praktikus eBook Reader a Prestigio által. Ilyen az olvasás a 21. században.

További információk, akciós ár

 
Az árak az EURO árfolyam függvényében változhatnak
Megjegyzés küldése