Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2010. október 16., szombat

Samsung FX2490HD 24 colos TV-tuneres LED monitor

Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Samsung FX2490HD 24 colos TV-tuneres LED monitor

Samsung FX2490HD24 colos TV-tuneres LED monitor


2010.10.15   Samsung termékek, nyomtató, monitor, külső/belső DVD meghajtók, Klick Computer Kft. WebÁruház


Samsung FX2490HD HD LED TV-Tuner monitor

Samsung - 2010.10.13 - Budapest

A LED 90-es sorozat tagja, az FX2490HD kiválóan egyesíti az igényes TV-nézők által elvárt kép- és hangminőséget a prémium kategóriás LED monitorok kényelmével. A készülék kis mérete ellenére teljes HD felbontást kínál, ugyanakkor nemcsak kristálytiszta és részletgazdag képével, hanem kiemelkedő design-jával is felhívja magára a kompakt méretű készülékek iránt érdeklődők figyelmét.


Samsung FX2490HD kinálatunkban
Samsung Monitor, tuneres TFT Árlista
Samsung Monitor Árlista
Acer, LG, Samsung, EIZO monitor árlista
Samsung termékek, árlista

A kisméretű televíziót keresőknek nem kell többé kompromisszumokkal szembesülniük a minőség vagy a formatervezés terén.
A Samsung FX2490HD konyhában, kisszobában vagy gyermekszobában, egyaránt hamar bizonyítja, hogy kompakt mérete ellenére könnyedén egyesíti magában a prémium monitorok és a nagyfelbontású televíziók által nyújtott előnyöket. A készülék Mega dinamikus kontrasztaránnyal, kiemelkedő LED technológiával, Dolby Digital Plus és a DTS 2.0 hanggal rendelkezik. Az egyedülálló képélményt egy 24 colos TV-tuneres LED monitor biztosítja számunkra.
 
Az új monitor a „kép a képben” rendszert (PIP=Picture in Picture) is haladó módon használja a kényelem és sokoldalúság biztosítására: úgy szörfözhetünk a Világhálón vagy dolgozhatunk dokumentumainkon a megnyitott kisablakban, hogy közben a háttérben kedvenc tévéműsorunk megy, de a monitorképre is rányithatjuk a tévécsatornákat, a variációk sora kimeríthetetlen. A Samsung FX2490HD képes arra, hogy USB-n keresztül PC nélkül is lejátssza a legtöbb audió és videó tartalmat. A kompakt képátmérőnek és a mindössze 36,5 mm vékony panelnek köszönhetően ennek a készüléknek könnyedén találhatunk helyet a kisebb helyiségekben is és biztosak lehetünk benne, hogy az FX2490HD a kompromisszummentes design-nak köszönhetően a szoba bármely részének díszévé válik.


Samsung FX2490HD HD LED TV-Tuner monitor


A fenti funkciók mellett a Samsung a készülék tervezésekor messzemenően figyelembe vette annak környezetre gyakorolt hatását is: az FX2490HD rendkívül alacsony fogyasztásával és a környezetre káros összetevőktől mentes alapanyagaival vonzó alternatívát kínál a modern vásárlónak.


Samsung FX2490HD HD LED TV-Tuner monitorSamsung FX2490HD HD LED TV-Tuner monitor

Samsung FX2490HD kinálatunkban
Samsung Monitor, tuneres TFT Árlista
Samsung Monitor Árlista
Acer, LG, Samsung, EIZO monitor árlista
Samsung termékek, árlista


Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebook laptop netbook kiegészítő bolt

Megjegyzés küldése