Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. március 18., péntek

Acer C112 PICO-Projektor | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Az Acer C112 PICO-Projektor

Az Acer C112 PICO-Projektorextra-kis méret, extra-nagy teljesítmény


2011-03-18   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


Acer C112 PICO-Projektor

Az Acer bemutatta a C112 pico-projektort, gazdagítva az ultra-hordozható projektor kínálatát, ezzel a hihetetlenül könnyű és ultra-kompakt eszközzel, mely egyszerre szabadítja meg Önt a notebooktól és a kábelektől is, a vetítés teljes szabadsága érdekében.


Acer C112 projektor árlistánkban
Acer Projektor ÁrlistaCsak keressen egy vetítési felületet, ahol megjelenítheti fényképeit vagy videóit: az Acer C112 pico-projektor segítségével Önnek nincs is másra szüksége. A C112 opcionális külső akkumulátorral is kapható, mely két óráig is kitart. Elhelyezheti a projektort a lehető legjobb pozícióba és megjeleníthet fantasztikus látványban bármit, relaxálhat és megnézhet egy teljes filmet anélkül, hogy aggódnia kellene a kábelek, csatlakozók és tápellátás miatt.

Ezen felül ez a projektor megszabadítja Önt a notebooktól is. Egyszerűen csak csatlakoztasson egy USB flash meghajtót és élvezze a multimédiát nagy képernyőn a beépített USB Slide Show és USB multimédia funkciók jóvoltából. Mindezek az új tulajdonságok teljesen új értelmet adnak a menet közbeni kivetítésnek.

Az integrált USB csatlakozó révén a C112 pico-projektor könnyen összeköthető laptopjával, és azonnal megjeleníthet képeket, videókat vagy prezentációkat a Display over USB tulajdonságnak köszönhetően. Továbbá az Acer SmartFormat technológia a PC formátumok széles skáláját támogatja, így a felhasználóknak többé már nem kell aggódniuk a felbontási beállítások miatt notebookjaikon.

Teljesítmény tekintetében olyan, mintha egy hordozható mozi lenne a zsebében. A multimédiát 38cm (15") és 254cm (100") közötti kijelző méretekben élvezheti. Az 1000:1 kontrasztarány és a WVGA (854 X 480) felbontás, valamint az alap 16:9 formátum kristálytiszta, élénk vetítést garantál, lenyűgöző képminőséggel. Továbbá a beépített hangszóró jóvoltából már azzal sem kell foglalkoznia, hogy külön hangszórót hordjon magával, hogy az előadás élvezetesebb legyen!

Súlya csupán 220g (7,75 oz) méretei pedig csak 137x91.5mm: a C112 pico-projektor az ideális társ azon mobil felhasználók számára, akik egy könnyedén hordozható projektort keresnek, amivel azonnal vetíthetnek bárhol. A kiváló hordozhatóságot a kifinomult matt borítás teszi teljessé, mely hűvös eleganciát sugároz magából. A vezérlőpult az eszköz tetején található a könnyű és felhasználóbarát üzemeltetés érdekében.

Az új Acer C112 pico-projektor a DLP technológiát LED lámpa technológiával párosítja, drámaian feljavítva ezzel a képminőséget. A LED technológiának számos előnye van a hagyományos lámpákkal szemben. Először is gyakorlatilag szükségtelenné teszi a lámpa cseréjét, mivel a LED lámpa akár 20.000 órát is bír; továbbá az olyan törékeny alkotórészek hiánya, mint a szálak vagy csövek, növeli a tartósságot. DLP-vel ötvözve, a LED lámpa technológia növeli a színtelítettséget és a kontrasztot. Ennek eredményeképpen a megjelenített képek élettelibbek és valóságosak lesznek.

Végül, az Acer továbbra is arra törekszik, hogy zöldebb, még jobban környezetbarát termékeket kínáljon: a LED lámpa technológia mentes olyan veszélyes anyagoktól, mint a higany vagy a halogén gázok, továbbá egy hagyományos lámpával összehasonlítva, akár 30%-kal is kevesebb áramot fogyaszt.
Idővel a hagyományos projektorok esetén rendszerint szembe kell néznünk a színhanyatlás jelenségével, mely sárgás vagy zöldes árnyalatot kölcsönöz a vászonra vetített képeknek. Most az Acer projektorok, a ColorSafe és DLP® technológiák jóvoltából még hosszú használat után is garantálják a képek integritását, gyakorlatilag immunissá téve őket a színhanyatlás jelenséggel szemben.

A C112 pico-projektor segít Önnek értékes időt is megtakarítani. Köszönhetően Quick Start tulajdonságának, a projektor bekapcsolása után 15 másodperccel már működőképes is, továbbá távozhat sietve is, ha szükséges. Az Acer InstantPack jóvoltából nem kell kivárni a hűlési periódust; csak kikapcsolja, és már csomagolhatja is el, így azonnal indulhat.

Az Acer C112 pico-projektor esetében a DLP chipre 5 év, a lámpára üzemidő korlát nélküli 1 év garancia vonatkozik.
acer.hu


Acer C112 projektor árlistánkban
Acer Projektor ÁrlistaInformatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok laptop netbook kiegészítő bolt Miskolc

Megjegyzés küldése