Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. március 18., péntek

Acer H274HL monitor | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Acer Acer H274HL monitor

Acer H274HL monitorVarázslatos báj és kiemelkedő teljesítmény egy méretes 27” kijelzőn


2011-03-18   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


Acer H274HL monitor

Az Acer azért fejlesztette ki a kifinomult H4 LCD sorozatot, hogy maximalizálja a szórakozás élményét és kiegészítse azt egy elbűvölő megjelenéssel. Most a vonal az óriási 27-collos panellel rendelkező H274HL modellel lett gazdagabb, hogy Ön a legjobb élményt élvezhesse, amikor videót, filmet vagy képeket néz vagy épp játékokkal játszik.


Acer H274HL monitor árlistánkban
Acer Monitor ÁrlistaAz új Acer H274HL LCD high-end tulajdonságokkal és egy terjedelmes 69 cm-es (27”) panellel, és Full HD felbontással (1920x1080) rendelkezik, hogy a lehető legjobb nézői élményt biztosítsa. Ez a monitor lenyűgöző mozis látványban jeleníti meg a legújabb nagyfelbontású tartalmakat, továbbá 16:9 méretaránya van, ami a tökéletes méret ahhoz, hogy a filmeket a mozivászonhoz hasonló ragyogásban élvezhessük.

Ez a kijelző a tökéletes választás fejlett, Full HD játékhoz és multimédiás alkalmazásokhoz is. A 100.000.000:1 kontrasztarány, együtt a magas, 300 cd/m2 fényerővel garantálja a lehető legjobb képet, és a látvány élménye páratlan lesz. Ezen felül a széles láthatósági szög kényelmes és minőségi látványt nyújt kiváló precizitással.

A fejlett digitális csatlakozásról az integrált HDMI és DVI (HDCP támogatással) csatlakozók gondoskodnak, lehetővé téve a kiváló nagyfelbontású képalkotást és a legjobb minőségű videókat, csakúgy, mint az azonnali csatlakozást az olyan népszerű eszközökhöz, mint a DVD-k, set-top boxok és HD játékkonzolok. A még jobb multimédia élmény érdekében, a H274HL még beépített hangszórókkal is fel van szerelve a nagyszerű média és mozis élmény kedvéért.

Az Acer H274HL LED lámpa technológiát használ, mely nem tartalmaz olyan veszélyes anyagokat, mint a higany vagy a halogén gázok, továbbá a hagyományos lámpákhoz képest csökkenti az áramfogyasztást is. A LED lámpák kivételes megbízhatóságot és nagy megtakarításokat nyújtanak, miközben jobb teljesítményt kínálnak. Valójában nagyobb színtartományt képesek megjeleníteni jobb telítettségben: az eredmény hihetetlenül valósághű képalkotás.
Kifinomult dizájnja egy csipetnyi stílust ad bármilyen környezethez. A kecses talapzat egy világosabb gyűrűvel, a könnycsepp alakú bekapcsoló gomb, a karcsú dizájn, melyet kiemel a csillogó fekete borítás, együtt elegáns, gazdag látványi hatást nyújt. A modell dőlési szöge állítható, hogy az optimális nézői élmény könnyen elérhető legyen. 

Az Acer H274HL leszámol az előlapi vezérlőgombokkal, köszönhetően az innovatív Acer SensorTouch™ technológia érintőgombjainak, melyekkel a kijelző beállításain belüli navigáció könnyűvé válik. A panel alatti, enyhén ívelt területbe integrált diszkrét, gomb nélküli vezérlők rendkívül érzékenyek és kiválóan reagálnak az ujjak legkisebb érintésére is. A SensorTouch technológia jóvoltából a kijelző megjelenése sima és áramvonalas, mely kecses összhatást és érzetet kelt, míg a bekapcsolt állapotban megjelenő LED sor kellemes vizuális hatást nyújt.

Annak érdekében, hogy felhasználóinak nagyszerű nézői élményt nyújtson, a H274HL monitor a legújabb kijelző technológiákat használja ki:
Az Acer eColor Management technológia a panel teljesítményét a különböző környezetekhez, megvilágítási körülményekhez és nézői preferenciákhoz igazítja, így a felhasználók képesek lesznek finomhangolni a kijelzőt a színmegjelenítés meghatározásával, a munka jellegétől függően: adat, média, mozi vagy képek.

Az Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikusan igazítja a kontraszt-arányt az ultra-éles képek elérése érdekében. Minden jelenet elemzésre kerül, majd kockáról kockára minden részletet beállít a rendszer, hogy növelje a színminőséget, a fokozatosságot és a részletgazdagságot, főleg a homályos és fényes képek esetében. Az Acer ACM továbbá lehetővé teszi, hogy az LCD monitor kevesebb áramot fogyasszon, így takarékoskodjon az energiával.
Az Acer eDisplay Management egy olyan hasznos eszköz, mely segítségével lehetővé válik a színkalibrálás és a kijelző teljes körű kezelése. Minden egyes - különböző alkalmazásokhoz vagy fényviszonyokhoz behangolt - felhasználói beállítás elmenthető és gyorsan elő is hívható.acer.hu


Acer H274HL monitor árlistánkban
Acer Monitor ÁrlistaInformatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok laptop netbook kiegészítő bolt Miskolc

Megjegyzés küldése