Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. március 7., hétfő

Acer ICONIA TAB W500 tablet | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Acer ICONIA TAB W500

Acer ICONIA TAB W500A legjobb a PC-kből, a legjobb a tabletekből


2011-03-04   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


Acer ICONIA tab W500

Móka és termelékenység, szórakozás és munka. Életünk különböző oldalakból tevődik össze, melyek aztán észrevétlenül fonódnak össze. Az általunk használt eszközöknek is ezt a rugalmasságot és a többfeladatú képességet kellene visszatükrözniük, lehetővé téve számunkra, hogy élvezhessük és megoszthassuk a tartalmakat, valamint termelékenyek is lehessünk, ha a szükség úgy hozza. 
Ezért alkotta meg az Acer az ICONIA TAB W500-at, olyan innovatív dizájnnal, amely a tablet és PC világ legjobb tulajdonságait hatékonyan ötvözi magában.


Acer ICONIA TAB W500 árlistánkban
Acer Notebook Árlista
Az ellentétek összeegyeztetésére képes ICONIA TAB W500 összehozza a tabletek felhasználóbarát mivoltát a PC-k ismerős környezetével, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a legjobb szórakozásban részesüljenek vagy dolgozhassanak akár otthon, vagy akár menet közben is, szükségleteiktől függően. Az ICONIA TAB W500 hatékonyan ver hidat a szórakoztatás és a termelékenység világa között.

Hogyan? Az Acer ICONIA TAB W500 egy 10,1 collos multi-touch képernyős tablet, melyet egy teljes méretű dokkolható billentyűzet tesz teljessé. Ha egyszerűen csak tabletnek nevezzük az Acer ICONIA TAB W500-at, azzal kissé lebecsüljük. Míg a nagyfelbontású képernyő, kiegészítve a Dolby® optimalizált hanggal a mesés szórakozás szinonimái, a dokkolható billentyűzet a munkához tökéletes.


Acer ICONIA tab W500


Az Acer ICONIA TAB a tökéletes eszköz azon felhasználók számára, akik hibátlan érintés élményre vágynak, de még nem állnak készen a billentyűzet elhagyására. A teljes méretű billentyűzet egyszerre dokkoló állomásként is funkcionál, optimális ergonómiát és kibővített csatlakozási készséget biztosítva, valamint tartalmaz egy Acer FineTrack™ mutató eszközt is, mely két gombjával segíti a navigációt, található rajta egy Ethernet csatlakozó a gyors internet kapcsolat érdekében, valamint egy USB csatlakozó a külső eszközökhöz.

Bizton számíthat arra, hogy az Acer ICONIA TAB W500 el fogja Önt látni naprakész információval, hogy mi történik a közösségi hálózatokban, vagy a legújabb híreket is biztosítja Önnek, továbbá megnézheti leveleit, vagy filmet nézhet menet közben, áttekinthet egy prezentációt vagy szórakozhat érintős játékokkal. Ez egy multi-touch képernyős tablet használatának gyönyörűsége, ami dokkolás után egy pillanat alatt PC-vé változik. !
Az ICONIA TAB W500 érintés élményének kezdőpontja az Acer Gyűrű. Egy egyszerű markoló mozdulattal indítható, és azonnali hozzáférést biztosít az összes speciális tulajdonsághoz és előtelepített érintéses alkalmazáshoz, ami az Acer ICONIA TAB W500-on található.

Az Acer Gyűrűben olyan alkalmazások találhatóak, mint a Clean Disk, mely kezeli és optimalizálja a lemezen rendelkezésre álló helyet; a Snipping Tool, mellyel gyorsan kiválaszthat, megjelölhet és rögzíthet képernyőn megjelenő képeket; A Device Control, mellyel a tablet beállításait hangolhatja; a Camera, mely az Acer Crystal Eye webkamerát indítja el; a Calculator valamint a Game, mely segítségével elérheti az Acer ICONIA TAB W500-on tárolt játékokat egy szempillantás alatt.

Az Acer Gyűrű számos ún. AppCard-ot is tartalmaz, melyekkel hasznos érintésvezérelt alkalmazáshoz juthat el a felhasználó:
o A TouchBrowser úgy készült, hogy jobb felhasználói élményt nyújtson: lehetővé teszi, hogy Ön keressen, megnyisson, átméretezzen és kiválasszon tartalmakat a webről az ujjhegyei segítségével.
o SocialJogger,
o A My Journal az a hely, ahol Ön összegyűjthet webes cikkeket, melyeket dinamikusan frissít a rendszer, így Ön megkap minden friss hírt azokról a helyekről, amik után érdeklődik.
o A clear.fi jóvoltából Ön kereshet, megoszthat és lejátszhat kedvenc zenéiből, fényképeiből és videóiból bármit. 

Az Acer clear.fi az Acer médiamegosztó rendszere, mely révén Ön gyorsan és minden erőfeszítés nélkül élvezheti a multimédiás tartalmakat otthonában. A clear.fi és a HDMI csatlakozónak köszönhetően élvezheti az Acer ICONIA TAB W500-on tárolt multimédiás anyagokat bármely eszközön, ami be van csatlakoztatva az otthoni hálózatba és működik rajta a clear.fi rendszer.

A Windows 7 operációs rendszeren futó Acer ICONIA TAB AMD C-50 processzort és AMD Radeon™ HD6250 grafikus kártyát kapott, hogy a látvány és a játék igazán kiváló legyen. A könnyed kommunikáció magától értetődő az ICONIA TAB W500 esetében, köszönhetően a többféle kapcsolódási lehetőségnek, mint például a Wi-Fi, 3G (egyes modellek esetében) vagy a Bluetooth® 3.0. Mindezek tetejében a dupla, elöl és hátul is elhelyezett Acer Crystal Eye 1.3MP webkamera nem csupán azt teszi lehetővé, hogy Ön videó csevegésekben vehessen részt barátaival, hanem azt is, hogy Ön HD minőségű videókat rögzítsen, majd megossza azokat a Facebookon vagy a YouTube-on.
acer.hu


Acer ICONIA TAB W500 árlistánkban
Acer Notebook ÁrlistaInformatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok laptop netbook kiegészítő bolt Miskolc

Megjegyzés küldése