Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. március 6., vasárnap

ASUS K notebookok - újratervezett, stílusos és gyors | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  ASUS K notebookok

ASUS K notebookok - újratervezett, stílusos és gyorsAz új K sorozatú ASUS notebookok a Huron River platform részeként bemutatott második generációs Intel® Core™ processzorok és a NVIDIA® GeForce™ GT 500 sorozatú dedikált grafikus kártyák együttes erejét kínálják.


2011.03.08   Asus notebook, laptop, netbook, kijelzők, videókártyák, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


ASUS K notebookok - újratervezett, stílusos és gyors

2011. március 1. Tajpej, Tajvan - ASUS K sorozatú notebookok : a Huron River platform részeként bemutatott második generációs Intel® Core™ processzorok és a NVIDIA® GeForce™ GT 500 sorozatú dedikált grafikus kártyák együttes erejét kínálják. A specifikációk eredménye az igen nagysebességű számítási teljesítmény, mely különösen többfeladatos alkalmazások futtatása, multimédiás felhasználás és játékok során mutatkozik meg.


Asus K4 notebook WebÁruházunkban
Asus K5 notebook WebÁruházunkban
Asus K7 notebook WebÁruházunkban
Asus termékek WebÁruházunkbanAz új K sorozatú modellek nagyon ellenálló, textúrázott alumínium borítással rendelkeznek, mely különleges és egyedi megjelenést kölcsönöz a barna és ezüstszínű modelleknek egyaránt. Az ASUS exkluzív IceCool technológiája a csuklótámaszok hűvösen tartásával extra kényelmet nyújt a felhasználóknak.

Második generációs Intel® Core™ processzorok és NVIDIA® GeForce™ grafikus rendszer

Az új K sorozatú laptopok az Intel® második generációs Core™ processzoraival érkeznek, melyek gyorsítják a többfeladatos műveleteket, integrált grafikus vezérlőjük pedig javítja a video teljesítményt. A még jobb használhatóság érdekében a 32 nm-es gyártástechnológia, valamint az alacsony energiaigényű komponensek és az NVIDIA® Optimus™ technológiája* együttesen növelik az ASUS K sorozatú notebookok akkumulátoros üzemidejét.
Az ASUS a jobb teljesítmény és ár/érték arány iránti törekvése részeként a K sorozatú notebookokba dedikált NVIDIA® GeForce™ GT 500 sorozatú grafikus vezérlőt épített. Mindegyik modell DirectX 11 támogatással rendelkezik, a GeForce™ GT 540M vezérlőhöz pedig akár 2 GB DDR3 dedikált video memória is tartozhat. Ennek eredményeként a K sorozatú modellek játékteljesítménye kategóriájukban felülmúlja a konkurens modellekét.

Finom és elegáns színválasztás

Az új K sorozatú notebookok prémium minőségű textúrázott alumínium fedele kettős célt szolgál. Egyrészt remekül ellenállnak az igénybevételnek és megőrzik fényüket még hosszas használat után is, valamint az üzleti modellekhez hasonló, ám ugyanakkor stílusos megjelenést kölcsönöznek a barna vagy ezüstszínű típusoknak. Azon felhasználók számára, akik a klasszikus noteszgépes megjelenést keresik, az új K sorozatú modellek a design és a teljesítmény szilárd egyensúlyát biztosítják.

Elsőrangú gépelés az ASUS IceCool és Palm Proof technológiáknak köszönhetően

Az ASUS IceCool technológia a speciális belső elrendezése révén a nagy hőt termelő komponenseket, mint például a CPU és a GPU, a lehető legtávolabb helyezi a felhasználóktól. Mindez az IceCool hőcsövekkel és szellőzőkkel együtt sokkal hűvösebben tartják a K sorozatú notebookokat, melyek csuklótámasza mindig a testhőmérséklet alatt marad – ami ezáltal hűvös érzetet kelt. Az IceCool technológiával egyúttal megszűnik az a tapadó érzés is, mely a hagyományos notebookokon való hosszas gépelés esetén szokott fellépni.
Ezen felül a K sorozat az ASUS Palm Proof technológiájával is rendelkezik, mely érzékeli és megakadályozza az akaratlan érintőpad használatot és a nem kívánatos egérmozgást. Az iF díjas, széles ésérzékeny gombokból álló chiclet billentyűzettel kombinálva ezek a technológiák ideálissá teszik a K sorozatú notebookokat a komoly gépíróknak.

*Kivéve a K43asus.hu


Asus K4 notebook WebÁruházunkban
Asus K5 notebook WebÁruházunkban
Asus K7 notebook WebÁruházunkban
Asus termékek WebÁruházunkbanInformatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok laptop netbook kiegészítő bolt Miskolc

Megjegyzés küldése