Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. április 2., szombat

Acer H5360BD videó-projektor | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Acer H5360BD videó-projektor

Acer H5360BD videó-projektorÉlvezze a tökéletes mindent átfogó élményt


2011-04-01   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


Acer H5360BD videó-projektor

Az Acer videó-projektorokkal a szórakozás minden, csak nem lapos. Miután egy sor 3D-s technológia támogatását már bevezette számos videó-projektor modelljén, most a vállalat egy újabb innováció révén lép előre annak érdekében, hogy a felhasználóknak valódi mozis 3D-s élményben legyen részük. Az új Acer H5360BD projektor alap HD-ready felbontással, és DLP® 3D ready tulajdonsága mellett, most támogatja a HDMI® 1.4a 3D DLP® megoldást, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják a térhatású technológia lehetőségeinek teljes spektrumát.


Acer H5360BD projektor árlistánkban (~220.000 Ft)
Acer projektor ÁrlistaAkkor lesz teljesen magával ragadó a látvány, ha az otthoni szórakozáshoz mélységet is adunk. A H5360BD projektorral Ön nem csak játssza a játékot, hanem benne is él! A háromdimenziós élményt a DLP® 3D Ready technológia teszi lehetővé, mely magas (120 Hz) frissítési rátát használ, és képes mélységet adni a vászon lapos felületének is. 

Továbbá az Acer új H5360BD projektor Full HD 3D képalkotásra képes a HDMI® 1.4a csatlakozón keresztül. 
Kösse össze egy Blu-ray Disc™ lejátszóval, egy konzollal vagy egy 3D PC-vel és máris élvezheti a nagyszerű térhatású multimédiát és szó szerint a film akciójelenetei közepén találja magát, úgy magával ragadja az élmény.

Az alap 720p felbontás (1280x720) és a 16:9 méretarány révén az Acer H5360BD szenzációs HD házimozi élményt nyújt, melyet csak tovább javít a True 24p tulajdonsága. Ez azt jelenti, hogy a projektor képes megjeleníteni 1080p felbontású képeket 24 képkocka per másodperc sebességgel, mely ugyanazt a látvány élményt nyújtja, mintha a moziban nézne egy filmet.

A 2500 ANSI Lumenes fényerő és a 3200:1 kontrasztarány azt jelenti, hogy ez a projektor képes kristálytiszta képeket megjeleníteni éles részletekkel, továbbá egy beépített hangszóró egészíti ki az Ön szórakozását.


Acer H5360BD videó-projektor


Csúcstechnológiák, melyek a színpontosságot és a képélességet hivatottak javítani, garantálják, hogy a képek minősége páratlan lesz. A H5360BD a képeket természetesebb és kiegyensúlyozottabb árnyalatokban reprodukálja, így a tónusok teljesen életszerűek lesznek, köszönhetően az Acer ColorBoost II+ technológiának, mely egy optimalizált 6 szegmenses színtárcsából, egy erős képfeldolgozó rendszerből és egy fejlett lámpa hullámformátumból áll, hogy a színteljesítményt feljavítsa. A színek fényereje automatikusan a megjelenített tartalomhoz igazodik, az Acer eView Management segítségével. 

Idővel a hagyományos projektorok esetén rendszerint szembe kell néznünk a színhanyatlás jelenségével, mely sárgás vagy zöldes árnyalatot kölcsönöz a vászonra vetített képeknek. Most az Acer projektorok, a ColorSafe II, a DLP® technológiák és az Acer egyedülálló színkompenzációs technológiája még hosszú használat után is garantálják a képek integritását, gyakorlatilag immunissá téve őket a színhanyatlás jelenséggel szemben.

A fal-szín kompenzációs tulajdonságának köszönhetően a projektor képes még színes felületeken is pontos képet megjeleníteni. A felhasználónak csak ki kell választania a fal színét a megjelenő menüből és ezután a projektor intelligensen kompenzálja a megjelenített kép színeit. Bármilyen torzítást könnyedén kiigazít a 40°-os függőleges trapézkorrekció; ennek eredményeképpen a kivetített kép tökéletesen derékszögű lesz, függetlenül attól, hogy a projektort hol helyeztük el, így nagyobb rugalmasságot kínálva. A még könnyebb beállítás érdekében a H5360BD rendelkezik automatikus trapézkorrekcióval is.
Az akár 4000 órás lámpa élettartam csökkenti a lámpa csere költségeit, hosszú távú, megbízható projektor használatot garantálva. 

Továbbá a H5360BD rendelkezik az Acer EcoProjection technológiával, ami egy környezetbarát menedzsment megoldás, mely csökkenti a készenléti állapotban mért áramfogyasztást akár 80%-kal is. A projektor automatikusan ECO üzemmódba vált, ha több mint 5 percig nem érkezik bemeneti jel; ez akár 20%-kal több áram-megtakarítást is jelent. Továbbá automatikus biztonsági leállást hajt végre, amennyiben egy bizonyos időtartamig nem kap bemeneti jelet. Az Acer EcoProjection csomag része még az Acer ePower Management eszköz, mellyel testreszabott energia-gazdálkodási sémák hozhatóak létre.

A felhasználás könnyedsége érdekében az Acer projektorok fel vannak szerelve az Empowering technológiával, egy eszközcsomaggal, melynek segítségével egyszerűbbé válnak a nézői és időzítési beállítások, így Ön termelékenyebb lehet, valamint segít, hogy a megfelelő üzenet már az első alkalommal átmenjen.


Az Acer H5360BD videó-projektor esetében a DLP chipre 5 év, a lámpára üzemidő korlát nélküli 1 év garancia vonatkozik.acer.hu


Acer H5360BD projektor árlistánkban
Acer projektor ÁrlistaInformatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok laptop netbook kiegészítő bolt Miskolc

Megjegyzés küldése