Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. június 3., péntek

Samsung SSD 470 - Megérkezett a Samsung SSD-k első generációja! | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Samsung SSD 470 - Megérkezett a Samsung SSD-k első generációja!

Samsung SSD 470 - Megérkezett a Samsung SSD-k első generációja!Tartós teljesítmény nagyfokú stabilitással és sebességgel!


2011-05-06   Samsung kijelzők, monitorok, kiegészítők, HDD, Külső HDD, lemezmeghajtó Klick Computer Kft. WebÁruház
 
Samsung SSD 470 - Megérkezett a Samsung SSD-k első generációja!

Kapacitás:  64/128/256GB
Méret:  2,5"
Csatolófelület:  SATA-2
Olvasási sebesség:  250MB/s
Írási sebesség:  220MB/s
Cache: 256MB
energiafogyasztás: 0.24w/0.14w
3 core MAX controller
automatikus TRIM
Garbage Collection és Wear Leveling
Samsung Magician software


SSD ÁrlistaFélelmetes sebesség, négyszer gyorsabb mint a HDD!

Hány alkalommal fejlesztette a CPU-t, a RAM-ot vagy a merevlemezt, és csalódott, mivel nem javult észrevehetően a teljesítmény? Ahelyett, hogy szaladna új PC-t vásárolni, először próbálja ki inkább a Samsung SSD 470-et. Meg fog lepődni a félelmetes, korábban soha nem látott sebességen, ami négyszerese a hagyományos HDD-ének, és ami a bejelentkezéstől az alkalmazásokon keresztül az adathozzáférésig minden funkciót felgyorsít.

Kiemelkedő multi-tasking, teljesítményromlás nélkül!

A Samsung SSD 470 az alkalmazások párhuzamos futtatásakor (multi-tasking) mutatja meg igazi értékét. Minden merevlemez óhatatlanul lelassul, ha egyidejűleg több programot kell futtatnia. A Samsung SSD 470-nel ezzel szemben semmilyen sebességváltozást nem fog érzékelni. A Samsung saját fejlesztésű SSD technológiájával videókat tölthet le, képeket szerkeszthet, és nagy terjedelmű PPT és Excel fájlokon dolgozhat egyidejűleg.

Fémes dizájn, időtálló külső!

A Samsung SSD 470 modern, fémes külsővel rendelkezik, ami szépséggel és ízlésességgel egészíti ki a könnyű beépíthetőséget. Erős, kemény és érdes fém felülete megvédi az alkatrészeit a külső ütődésektől, a portól és a rozsdától.

A termék egész élettartama alatt garantált a nagyobb stabilitás és sebesség!

A Samsung SSD 470 minden más lemezmeghajtónál gyorsabb és hosszabb idejű munkát tesz lehetővé. Az SSD segítségével még utazás közben is biztonságosabban tárolhatja az adatait, köszönhetően a HDD-knél lényegesen nagyobb ütés- és rezgésállóságnak.

Hosszabb akkumulátoridő a még tartósabb teljesítményért!

Miért terhelné magát utazás közben a pótakkumulátorok súlyával? A hagyományos HDD-khez képest az SSD 470 töltésenként átlagosan 30 perccel növeli meg az akkumulátoridőt. Mivel a régi típusú HDD-kkel szemben nincsenek mozgó alkatrészei, a Samsung SSD 470 lényegesen kevesebb energiát fogyaszt, így hosszabb az akkumulátorideje. Egy HDD energiafelvételének csak az egy harmadára van szüksége.

Szinte nincs zaj és hőtermelés, ami ideális a csendes használathoz, akár egy könyvtárban is!

A régi típusú HDD-khez képest a Samsung SSD 470 gyakorlatilag nem kelt zajt és nem ad le hőt, aminek köszönhetően Ön még a legcsendesebb helyeken is kényelmesen és könnyedén használhatja a laptopját.

A kisebb súly nagyobb mobilitást és termelékenységet eredményez!

A túlméretezett merevlemez miatt még a karcsúsított notebookok is súlytöbblettel küzdenek. A Samsung SSD 470 ezzel szemben mintegy háromszor könnyebb, mint a vele összemérhető HDD-k. Fogja hát fogyókúrára a PC-jét, fejlessze föl notebookját a Samsung SSD 470-nel és könnyedén eljuthat bárhová.

Informatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok laptop netbook kiegészítő bolt Miskolc

Megjegyzés küldése