Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. július 22., péntek

Acer C110 Pico-Projektor | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Technikai hírek, információk  »  Acer C110 Pico-Projektor

Acer C110 Pico-ProjektorIntelligens kivetítés USB-n keresztül és ultra-könnyű dizájn


2011-07-22   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, projektorok, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


Acer C110 Pico-Projektor (mini)

A fényképeknek, videóknak, prezentációknak egyre inkább uralkodó szerepük van életünkben, legyen az magán vagy munkával kapcsolatos. Okostelefonjainkkal és fényképezőgépeinkkel fényképezünk vagy videót rögzítünk és utána azonnal meg akarjuk mutatni családunknak és barátainknak. Munkában prezentációkat készítünk, melyeket meg kell osztanunk kollegáinkkal. Ennek eredményeképpen a megfelelő berendezéseket kell használnunk, hogy élvezhessük és megoszthassuk a multimédiás formátumok ezen gazdagságát.


Acer C110 projektor árlistánkban
Acer projektor árlista


Az Acer C110 Pico-Projektor – Intelligens kivetítés USB-n keresztül és ultra-könnyű dizájn


A C110 pico-projektor révén az Acer megalkotta a notebookok tökéletes párját. Az új projektor nem egyszerűen könnyű és ultra-kompakt, hanem nincs szüksége hálózati adapterre és display port-ra sem. Csupán egyetlen USB kábelre van szüksége, amivel a laptoppal összekapcsolja és amiről az áramot kapja, és máris élvezheti kedvenc filmjeit, nyaralási képeit vagy megmutathatja prezentációit.

A C110 pico-projektor úgy készült, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön mobil életstílusába. Azon felül, hogy egyetlen USB kábelről működtethető – ami azt jelenti, hogy nem kell hálózati töltő, nincs gubancos kábel, és gond a különböző csatlakozókkal – súlya mindössze néhány gramm (175 g), és csupán 110x85x25 mm, ennélfogva képes ragyogó prezentációkat megmutatni korlátok nélkül. A különleges hordozhatóságot egy kifinomult fekete tok egészíti ki, amiből sugárzik az elegancia.

A Display over USB tulajdonság szintén a könnyű használhatóságot célozza, mivel egyszerűen csak össze kell kapcsolnia a projektort a laptoppal és máris megjeleníthet képeket, videókat és prezentációkat. Továbbá az Acer SmartFormat technológia a PC formátumok széles skáláját támogatja és a felhasználóknak nem kell többé aggódniuk a notebook felbontásának beállítása miatt.

A teljesítménye pedig lenyűgöző. Multimédiáját különböző méretekben is élvezheti 30cm (12") és 254cm (100") között. Az 1000:1 kontrasztarány, a nagyszerű WVGA 854x480 felbontás és az alap 16:9 formátum kristály tiszta, ragyogó kivetítést garantál, megkapó képminőséggel.

Annak érdekében, hogy mindig a lehető legjobban vetíthessen, akárhol is van, a C110-hez kapható opcionális Acer összehajtható vetítővászon. Ez a vászon különleges mobilitást biztosít, mivel egy újság méretére hajtható össze, ráadásul a vetítés is jobb lesz a megnövelt fényessége miatt (a normál vetítővásznak visszaverő képességének kétszerese), továbbá a 25” kivetítési méret, ami tökéletes, ha egy csoportnak vetítünk.

Az Acer C110 pico projektor a DLP technológiát a LED lámpa technológiával ötvözi, drámai mértékben feljavítva a képminőséget. A LED technológia számos előnnyel rendelkezik a hagyományos lámpával szemben. Először is gyakorlatilag szükségtelenné válik a lámpa cseréje, mivel a LED lámpa akár 20.000 órát is kibír; továbbá a törékeny alkatrészek hiánya, mint például fűtőszálak és csövek, tovább növelik a tartósságot. Végül pedig magasabb színtelítettségre és kontrasztra is képes. Ennek eredményeképpen a kivetített kép élénkebb és valóságosabb lesz.

A C110 pico-projektor egy konkrét bizonyítéka az Acer folyamatos elkötelezettségének amelett, hogy zöldebb, még inkább környezetbarát termékeket gyártson. A LED lámpa technológia mentes az olyan veszélyes anyagokkal, mint a higany vagy a halogén gázok, és a hagyományos lámpákkal összehasonlítva akár 30%-kal is képes csökkenteni az áramfogyasztást.

Idővel a hagyományos projektorok esetén rendszerint szembe kell néznünk a színhanyatlás jelenségével, mely sárgás vagy zöldes árnyalatot kölcsönöz a vászonra vetített képeknek. Most az Acer projektorok, a ColorSafe és DLP® technológiák jóvoltából még hosszú használat után is garantálják a képek integritását, gyakorlatilag immunissá téve őket a színhanyatlás jelenséggel szemben.

A C110 pico-projektor segít Önnek értékes időt is megtakarítani. Köszönhetően Quick Start tulajdonságának, a projektor bekapcsolása után 15 másodperccel már működőképes is, továbbá távozhat sietve is, ha szükséges. Az Acer InstantPack jóvoltából nem kell kivárni a hűlési periódust; csak kikapcsolja, és már csomagolhatja is el, így azonnal indulhat.Az Acer C110 pico-projektor esetében a DLP chipre 3 év, a lámpára üzemidő korlát nélküli 1 év garancia vonatkozik.acer.hu


Acer C110 projektor árlistánkban
Acer projektor árlistaInformatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok laptop netbook kiegészítő bolt MiskolcMegjegyzés küldése