Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. augusztus 16., kedd

5 Adobe Acrobat X Pro licencet 4 áráért! | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Akció  »  5 Adobe Acrobat X Pro licencet 4 áráért!

5 Adobe Acrobat X Pro licencet 4 áráért!Az aktuális Adobe promócióban jelentős megtakarítással bővíteti Adobe Acrobat licencparkját


2011.08.16 Adobe termékek, CS4, CS5,  Klick Computer Kft. WebÁruház    

Az aktuális Adobe promócióban jelentős megtakarítással bővíteti Adobe Acrobat licencparkját, ugyanis most 4 db Adobe Acrobat X licencet fizet és 5-öt kap!


Megnevezés 5 felhasználós csomagár

Akciós 5 felhasználós csomagár

Megtakarítás
Adobe Acrobat Professional X

850 500 Ft

699 900 Ft

150 600 Ft

A fenti akciós ajánlat kizárólag a magyar nyelvű Adobe Acrobat X Pro licencek vásárlása esetén érvényes.
A táblázatban szereplő árak nettó árak.

Az Adobe Acrobat X szoftver kiváló lehetőséget kínál azon üzleti, kreatív és tervező szakembereknek, akik biztonságosan és hatékonyan szeretnének dokmentumokkal dolgozni. Itt a lehetőség PDF (Adobe Portable Document Format) készítésére bármilyen iratból – akár néhány gombnyomással.

Az Acrobat X Pro olyan további funkciókkal szolgál, amelyekkel magas szinten élhet az elektronikus dokumentumkezelés lehetőségeivel: Elektronikus űrlapok, színrebontás, nyomdai előkészítés, tervező programokkal együttműködés (AutoCAD, MSVision, stb...), és még sok más.

Tökéletes megoldás kész dokumentumok elküldésére, azok átolvasására és korrektúrázására. Az elkészített PDF fájl tartalmazza az összes képi-, szöveg- és stíluselemet, amit a tervező - illetve a dokumentum készítője - elhelyezett benne. Microsoft Office, Internet Explorer, Microsoft Vision és AutoCAD programokból hozhat létre Adobe PDF fájlt a beállítások megtartásával és a nagy formátumú rajzok támogatásával.

Az Adobe Acrobat segítségével létrehozott dokumentumainkkal egyszerűbb az irodai munka, a szoros határidők betartása és a precíz nyomdai előkészítés. Üzleti, műszaki és kreatív szakterületeken a testreszabott funkciók alkalmazásával lehetőségünk nyílik PDF dokumentum létrehozására, szerkesztésére, továbbítására, böngészésére; de akár mozgóképet, Flash-animációt is beilleszthetünk PDF állományunkba. A PDF segítségével a kollégák és az ügyfelek közti kommunikáció felgyorsítható.

Az Acrobat X Pro-ról ITT tájékozódhat bővebben.ADOBE Bolt Online Vásárlás árlista


Informatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

KlickComp Számítástechnikai webáruház : Klick Computer MiskolcMegjegyzés küldése