Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. augusztus 17., szerda

Táblagép? Netbook? Laptop? - Segítünk választani! | Klick Computer

2011-08-15   Notebook, Laptop Bolt, Számítástechnikai webáruház Klick Computer Kft. KlickComp Click

 
Laptop, Netbook, Tablet 

Tablet PC ( táblagép) : Ideális a fiatalabb korosztály, az internetfüggők számára, mindig náluk lehet... Az adatbevitel elég nehézkes a képernyőn gépelés miatt. A kijelző kicsi - bár telefonnak meg túl nagy.

Netbook : Könnyű, jól hordozható és a teljesítmény is elfogadható. Hosszab munkákhoz már kicsinek bizonyul.

Laptop ( notebook ) : ma már nehézkesnek tűnik a szállítása, de a teljesítmény benne lakozik. Hosszabb használatra megfelelő nagyságú képernyővel rendelkezikNotebook, laptop : Acer, Asus, Dell, Toshiba online árlista Online bolt árlista

Netbook ( mini notebook ): Acer, Asus, Dell, Toshiba online árlista

Tablet PC (tábla-számítógép) OnLine vásárlás árlista
Táblagépek: kik tudják jól kihasználni?


A táblagépek érintőképernyős eszközök, amelyek remek kiegészítői lehetnek egy laptopnak, asztali számítógépnek vagy mobiltelefonnak. Azok tudják a legjobban kihasználni, akik multimédiára, könyvolvasásra és játékra alkalmas mobil eszközt szeretnének. Önnek azonban tudatosítania kell a vásárlókban, hogy nem minden táblagépmodell biztosítja az összes elvárt funkciót — megfelelő kérdésekkel felmérheti az igényeiket.
Mire használhatók a táblagépek?
·         Videofolyamok nézése
·         Közösségi hálózatok
·         E-könyvek és magazinok olvasása
·         Internetböngészés
·         Rövid e-mailek/azonnali üzenetek írása
 

Olyan eszközt szeretne, amellyel bármikor internetezhet, internetes videókat nézhet, használhatja a közösségi hálózatokat, e-könyveket és magazinokat olvashat útközben?
A táblagépek remek megoldást jelentenek azoknak, akik kedvenc szabadidős tevékenységeik végzésére, például olvasásra, böngészésre vagy a közösségi hálózatok használatára alkalmas eszközt keresnek. A táblagépek folyamatos internetkapcsolattal rendelkeznek, így a felhasználó bárhonnan eléri az online tartalmakat
 
 

Vegyük sorra a netbookok lényeges tulajdonságait!


Egy netbook remek kiegészítő eszköz — nem helyettesíthet egy mindentudó laptopot vagy asztali számítógépet, de rengeteg dologra alkalmas, például lehet vele internetezni, filmet nézni vagy csevegni.
A netbook rendkívül jól hordozható. Kicsi és könnyű, tehát a felhasználó egyszerűen magával viheti, illetve könnyen átviheti egyik helyiségből a másikba.
Egy netbook remekül használható médiafogyasztásra és alapvető számítástechnikai feladatokra. Egy netbookkal nem lehet HD videókat szerkeszteni, zenét vagy videót tömöríteni vagy kódolni, illetve intenzív 3D-s játékokat játszani.
Egy netbook általában ugyanolyan funkciókat vagy valamivel több funkciót kínál, mint egy táblagép, attól függően, hogy milyen táblagépmodellről van szó. Egyes modelleken lehet több feladatot futtatni egyszerre, más modelleken nem. Egyes modelleken van webkamera, másokon nincs. A legtöbb netbookon gyorsabban lehet gépelni a külön billentyűzet miatt. A képernyő pedig könnyen védhető a laptop tetejének lecsukásával.
 
Teljesítményigényes alkalmazások párhuzamos futtatására alkalmas, erős gépet szeretne?
A jelenlegi táblagépek nem elég erősek ahhoz, hogy kezelni tudják az intenzív felhasználók párhuzamos parancsait. Ha a vásárlónak nem csupán alap-multitaskingra van szüksége, akkor jobban jár egy netbookkal vagy laptoppal.
 
Sokat kell gépelnie (dokumentumokat létrehozni, hosszú e-maileket vagy blogot írni stb.)?
A táblagépeknek nincs különálló billentyűzetük. A képernyőn megjelenő billentyűzeten lehet ugyan gépelni, de ha már többről van szó, mint egy gyors azonnali üzenetről vagy e-mailről, akkor a táblagép kényelmetlen lehet. Azonban ha szükséges, különálló billentyűzetet is lehet hozzá vásárolni.
 

Laptop / notebook (a két elnevezés ugyanolyan eszközt takar)


Mire fogja használni az új notebookját?
Internetezésre, emailezésre, közösségi oldalak (Facebook, Twitter) használatára, online játékokra?
Önnek ideális választás az Intel legújabb intelligens Core i3 processzora, melyben az Intel Hyper-Threading lehetővé teszi, hogy az egyes processzor magok két feladaton dolgozzanak egyszerre. Nem kell többé várakoznia!
Azonban, ha egy kicsit komolyabb teljesítményt szeretne, ami esetleg a feladatok bővülése esetén is használható marad, nézze meg Intel Core i5 processzorral szerelt laptopjainkat! Melyek az Intel Turbo Boost technológia révén intelligens működést biztosítanak. A processzor egyszerűen tudja, mikor van szükség többletteljesítményre, és a feladat elvégzéséhez felgyorsítja a processzort.
 


Önnek a mindennapi számítógép használatba beletartozik a HD videók szerkesztése, grafikai munkák, videojátékok, iskolai feladatok? Olyan számítógépet szeretne, amelyen több feladatot lehet végzeni egyszerre?
Akkor Önnek az Intel Core i5 vagy i7 technológiát ajánljuk! Melyekben az Intel Hyper-Threading és Intel Turbo Boost igény szerinti teljesítményt nyújt. Műszakilag az Intel termékei a legfejlettebbek. Az Intel évtizedek óta innovációval foglalkozik.
A Core i7 processzoros notebook a legeslegjobb intelligens teljesítmény szempontjából. Mi az egyetlen hátránya? Élvezni fogja a játékot! ;-)

Notebook, laptop : Acer, Asus, Dell, Toshiba online árlista Online bolt árlista.
Netbook ( mini notebook ): Acer, Asus, Dell, Toshiba online árlista
Tablet PC (tábla-számítógép) OnLine vásárlás árlista

Informatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok - laptop - netbook kiegészítő bolt MiskolcKlick Computer Kft. Számítástechnikai szaküzlet, notebook bolt és szerviz. Bolt : Miskolc, Meggyesalja utca 93.
Megjegyzés küldése