Klick Computer - Számítástechnikai Webáruház

Számítástechnika :: Laptop Web-Bolt : Klick Computer


2011. szeptember 24., szombat

Acer ICONIA TAB A500 tablet-PC akció | Klick Computer

Itt Klick-elget » Klick Computer Kft.  »  Akció  »  Acer ICONIA TAB A500 tablet-PC akció

Acer ICONIA TAB A500 tablet-PC akcióACER ICONIA TAB A500 10" MOST 109 900.-FT*-tól!!!


2011-09-15   Acer notebook (laptop), netbook, kijelzők, táskák, kiegészítők, akkumulátorok, Klick Computer Kft. WebÁruház
 


Acer ICONIA TAB A500 tablet-PC akció

Az ACER Magyarország fantasztikus akciójában most bevezető áron juthat hozzá a méltán népszerű Android Honeycomb operációs rendszert futtató táblagéphez!


Acer ICONIA TAB A500 árlistánkban
Acer Notebook Árlista
Táblagép? Netbook? Laptop? - Segítünk választani!
Egy rövidke összefoglaló, hogy melyiket mire érdemes használni.A tartalom fogyasztás maximális élvezetére készült úgy, hogy ugyanazt a gazdag multimédia, játék és web élményt nyújtja, mint amit otthoni számítógépén élvezhet, a 10.1” multi-touch képernyő felhasználóbarát tulajdonságaival kibővítve.A kétmagos NVIDIA® Tegra™ 2 CPU és a HD-optimalizált grafikus megoldás az ultra-alacsony fogyasztású NVIDIA® GeForce®, Flash 10.1 támogatással rendelkező GPU-val kombinálva fantasztikus szórakozás élményt nyújt, amit látni kell ahhoz, hogy elhiggyük. Ezen felül Ön élvezheti a filmeket, fényképeket és sok minden mást bármilyen nagy képernyős TV-n full HD-ben, köszönhetően az integrált HDMI HD videó lejátszás funkciónak.


Acer ICONIA TAB A500 Acer tablet-PC Akció


Készüljön fel a szórakozás, információ áradat és csatlakozási készség egy új világára az ujjai alatt. Csupán egyetlen érintés a legújabb, rendkívül intuitív Google Android 3.X “Honeycomb” operációs rendszeren, mely az Acer egyszerűsített felhasználói felületével van ötvözve.


Acer ICONIA TAB A500 Acer tablet-PC Akció

A 10.1” nagyfelbontású multi-touch képernyő és az ultra-érzékeny giroszkópos érzékelő révén az Acer ICONIA TAB A500 félelmetes játék platformmá válik első rangú HD játékokkal és összetett 3D-s játékokkal felszerelve, melyek olyan gyorsan futnak, és olyan részletgazdagsággal, hogy szinte kiugranak a képernyőből!Részletes info Acer ICONIA TAB A500.ACER ICONIA TAB A500 10" MOST 109 900.-FT*-tól!!!Acer ICONIA TAB A500 tablet-PC akció

* A forint árfolyamányak függvényében változhat a bruttó végfelhasználói ár!

Acer ICONIA TAB A500 árlistánkban
Acer Notebook ÁrlistaInformatikai rendszerek Önnek! Vásároljon webáruházunkban!

Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebookok - laptop - netbook kiegészítő bolt MiskolcKlick Computer Kft. Számítástechnikai szaküzlet, notebook bolt és szerviz. Bolt : Miskolc, Meggyesalja utca 93.
Megjegyzés küldése